Robert, Bert, Joris en Taylor Swift

all-you-need-is-love-kerstspecialDeze tijd van het jaar staat bol van allerlei geweldige momenten. Veel van dit alles is vastgelegd op de gevoelige plaat en wordt ons via de televisie kanalen voorgeschoteld. Zo was er “mister love” Robert ten Brink, met maar liefst 2.9 miljoen kijkers. “All You Need is Love”  trok de meeste kijkers. En ik durf te zeggen dat het echt een mooie uitzending was. images-8Veel mensen, die normaal gesproken de kerst niet samen kunnen vieren, kregen het cadeau om deze kerst toch te vieren met degene waar ze veel van houden en al lange tijd heel erg missen. Alles dankzij Robert!

De EO samen met het Leger des Heils hadden op de Dam in Amsterdam een geweldig concert georganiseerd.big_KODD15_willemjandebruin_WJB_7576kl Een concert afgewisseld met verhalen van gewone mensen die, na een periode van moeite en uitzichtloosheid, de weg om er uit te komen weer gevonden hebben. Een mooie toegankelijke uitzending met goeie muziek.

Vervolgens was daar “Joris Kerstboom”. Een herinneringsboom waar mensen hun overleden geliefde, familie, vriend(in) of nieuwe leven kunnen gedenken en vieren. Een prachtige uitzending waar veel emotie bij loskwam. Het_Bosch_Winterparadijs_(foto_Marjolein_Bax)De manier waarop mensen dan spreken over hun leven en verlies is zo indrukwekkend dat je eigen beslommeringen even tot nietszeggende dingetjes vervagen. Prachtig!joris_kerstboom-1450693027

 

En toen kwam de telegraaf, op eerste Kerstdag, met belangrijk breaking nieuws. Uit de Telegraaf:   Taylor Swift kan maar beter wel make-up dragen, want zonder mascara en foundation ziet ze er volgens haar fans uit als een man. De 26-jarige zangeres plaatste op kerstavond een foto waarop ze puur natuur voor de camera poseert. Op het kiekje krijgt ze nogal beledigende reacties.

taylor-swift-wrote-an-op-ed-in-the-wall-street-journal-and-its-filled-with-fascinating-insightsHet is toch wat! Het nieuws dat Louis van Gaal het moeilijk heeft met zijn voetbalclubje vond ik al schokkend maar dit is toch echt vreselijk. Wat denkt deze zangeres wel. Komt met Kerst zonder make-up tevoorschijn. Ze lijkt wel helemaal van de pot geroffeld. Daar houden de fans niet van en die worden dan natuurlijk pissig. Ze sturen dan natuurlijk lelijke berichtjes om Taylor duidelijk te maken dat dit eens is en nooit meer.  En de Telegraaf doet helemaal terecht verslag van dit bizarre gedoe.

Nu is er gelukkig een troost voor deze goedlachse zangeres. Volgend jaar kan ze terecht bij Joris Kerstboom om haar fans te gedenken die haar verlaten hebben. Kan ze een fles in de boom hangen en een goed en ontroerend gesprek hebben met Joris. Is dat wat te vergaand dan stuurt ze een mail naar Robert ten Brink met het verzoek om een hereniging tot stand te brengen in “All You Need is Love”. Komt Taylor nu helemaal aan de grond te zitten dan kan ze naar het Leger des Heils en staat volgend jaar naast Bert van Leeuwen om een nieuwe start te maken. Joepie!

taylor-swift_3240514b

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s